Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Izmire Meteor Mu Düştü : Rb Obtg1arf6om - Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor.

Izmire Meteor Mu Düştü : Rb Obtg1arf6om - Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor.. Bu ışığı çevre mahallelerimiz olan kemer. İzmir'e meteor mu düştü ? Tam bir görsel şölen olacak. Hasan ali dal ise olayın perseid meteor yağmurundan bir parça olduğunu belirterek 24 temmuz'da başlayan perseid meteor yağmuru 24 ağustos'a kadar devam edecek.önümüzdeki günlerde bu sayı artacak dedi. Son bir ayda olaymedya.com sitesinde 2.748.626 gösterim gerçekleşti.

İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. İzmir'e gece yarısı meteor düştüğü iddia edildi.

19649aglwe6mqm
19649aglwe6mqm from iaahbr.tmgrup.com.tr
Bu ışığı çevre mahallelerimiz olan kemer. Ne düştüğünü bilmiyoruz, meteor mu, göktaşı mı düştü bilmiyoruz. Arkadaşlar, şu an neye üzüleceğimizi, neye kızacağımızı bilmiyorum. Meteor düşmesi gezegenimizde sıkça yaşanan bir durum. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine. İzmir ve çevresinde meteor düşüşü görüldüğü 'iddia' ediliyor. Dün gece saatlerinde i̇zmir meteor düştü iddiası herkesi şoke etti. Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor.

Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor.

31 temmuz da i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. Peki, meteor düşmesi son dakika! Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. Saat 22:00'den sonra gökyüzüne bakmak gerekiyor diye konuştu. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor. İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Arkadaşlar, şu an neye üzüleceğimizi, neye kızacağımızı bilmiyorum. Dün gece saatlerinde i̇zmir meteor düştü iddiası herkesi şoke etti. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Heyecan uyandıran görüntülere ilişkin sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı.

Meteor nereye, hangi bölgeye düştü? Izmire meteor düştü mü ile ilgili 1 adet etiketli haber bulunmuştur. Bu bölgede insan eli ile bir yangın çıkması mümkün değil. Sosyal medya iddia sonrası adata yıkıldı günlük burç yorumları 31 temmuz 2021 cumartesi | aslan burcu, içinizde tuttuğunuz hislerinizi açıklamanızın vakti geldi! Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor.

Meteor Dusmesi Son Dakika Izmir E Meteor Mu Dustu Meteor Dustu Mu Turkiye De Meteor Guncel Haberkovala Com Son Dakika Sicak Gelismeler Gundem Siyaset Spor
Meteor Dusmesi Son Dakika Izmir E Meteor Mu Dustu Meteor Dustu Mu Turkiye De Meteor Guncel Haberkovala Com Son Dakika Sicak Gelismeler Gundem Siyaset Spor from www.haberkovala.com
About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Ege üniversitesi gözlemevi müdürü doç. Türkiye'de saat 01:45 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Heyecan uyandıran görüntülere ilişkin sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı.

İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti.

Bunların bazıları halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendiriliyor. İzmir'de gökyüzünden parlayan ışık için gök taşı iddiası! İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Meteorun düştüğüne dair video az önce yayınlandı. Vatandaşlar, i̇zmir'e meteor düştüğünü iddia ediyor. İzmir'e dün gece saat 02.00 sularında meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e meteor mu düştü ? İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Görüntülerde bir cismin i̇zmir üzerinden atmosfere girdiği görülüyor. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedildi. Ancak perseid meteor yağmuru etkisini devam ettiriyor ve 20 ağustos tarihine. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İzmir 'e meteor mu düştü? Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu öne sürülen görüntülerin sonrasında bazı kişiler çektikleri. Ne düştüğünü bilmiyoruz, meteor mu, göktaşı mı düştü bilmiyoruz. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu iddia edilen görüntülerin ardından bazı kişiler çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor.

Qliw4jyxksmvym
Qliw4jyxksmvym from i4.hurimg.com
İzmir'e meteor mu düştü ? 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı. İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti. Bir yandan mülteciler bir yandan yangınlar, bir yandan ekonomi. Sosyal medyada i̇zmir'de meteor düştüğü iddiası üzerine binlerce paylaşım yapıldı. Saat 22:00'den sonra gökyüzüne bakmak gerekiyor diye konuştu. Meteor düşmesi gezegenimizde sıkça yaşanan bir durum. Arkadaşlar, şu an neye üzüleceğimizi, neye kızacağımızı bilmiyorum.

Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair.

İzmir'de gökyüzünden parlayan ışık için gök taşı iddiası! Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İzmir 'e meteor mu düştü? Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Ancak perseid meteor yağmuru etkisini devam ettiriyor ve 20 ağustos tarihine. Heyecan uyandıran görüntülere ilişkin sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. Hasan ali dal, 'i̇zmir ve çevresine düşen meteorun olduğu videolarla ilgili konuştu ve gök taşının yeryüzüne inmediğini ve gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir. Hasan ali dal ise olayın perseid meteor yağmurundan bir parça olduğunu belirterek 24 temmuz'da başlayan perseid meteor yağmuru 24 ağustos'a kadar devam edecek.önümüzdeki günlerde bu sayı artacak dedi. Arkadaşlar, şu an neye üzüleceğimizi, neye kızacağımızı bilmiyorum. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedildi. Bir yandan mülteciler bir yandan yangınlar, bir yandan ekonomi.